zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
brak zdjęcia produktu
Late Night Tales (2LP+MP3)
2LP / Nowy

Otwórz w oknie
A1. Royksopp - Daddy's Groove (Exclusive New Track)
A2. Rare Bird - Passing Through
A3. Little River Band - Light Of Day
A4. Tuxedomoon - In A Manner Of Speaking
B1. Vangelis - Blade Runner Blues
B2. Royksopp - Ice Machine (Exclusive Depeche Mode Cover Version - Godlike Edit)
B3. Johann Johannsson - Odi Et Amo
B4. Fr David - Music
B5. Prelude - After The Goldrush
C1. Richard Schneider Jr - Hello Beach Girls
C2. Acker Bilk - Stranger On The Shore
C3. Thomas Dolby - Budapest By Blimp
C4. Byrne & Barnes - Love You Out Of Your Mind
C5. Andreas Vollenweider - Hands & Clouds
D1. John Martyn - Small Hours
D2. Xtc - The Somnabulist
D3. This Mortal Coil - Til I Gain Control
D4. Popol Vuh - Aguirre I Lacrime Di Rei
D5. Benedict Cumberbatch - Flat Of Angels (Part 2 - Exclusive Spoken Word Piece)
Opis produktu

The new edition of Late Night Tales journeys to Scandinavia to invite Norwegian duo Röyksopp to delve through their record collection.

Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.