zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
Pulp Fiction OST
LP / Nowy

MCA / 008811110314

Soundtracks / Library

Otwórz w oknie
A1. Pumpkin And Honey Bunny (dialogue) / Misirlou - Dick Dale & His Del-Tones
A2. Royale With Cheese (dialogue)
A3. Jungle Boogie - Kool & The Gang
A4. Let's Stay Together - Al Green
A5. Bustin' Surfboards - The Tornadoes
A6. Lonesome Town - Ricky Nelson
A7. Son Of A Preacher Man - Dusty Springfield
A8. Zed's Dead, Baby (dialogue) / Bullwinkle Part II - The Centurions
B1. Jack Rabbit Slim's Twist Contest (dialogue) / You Can Never Tell - Chuck Berry
B2. Girl, You'll Be A Woman Soon - Urge Overkill
B3. If Love Is A Red Dress (Hang Me In Rags) - Maria McKee
B4. Bring Out The Gimp (dialogue) / Comanche - The Revels
B5. Flowers On The Wall - The Statler Brothers
B6. Personality Goes A Long Way (dialogue)
B7. Surf Rider - The Lively Ones
B8. Ezekiel 25:17 (dialogue)
Opis produktu

180 Gram Vinyl Remastered!  

Includes A Voucher To Download MP3!   

Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.