zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
Train of Thought
2LP / Nowy

unknown / KWELITOT001

Hip Hop / R'n'B

Otwórz w oknie
A1. Experience Dedication
A2. Move Somethin'
A3. Some Kind Of Wonderful
A4. The Blast (feat. Vinia Mojca)
A5. This Means You (feat. Mos Def)
A6. Too Late (feat. Res)
B1. Memories Live
B2. Africa Dream
B3. Down From The Count (feat. Rah Digga & Xzibit)
B4. Name Ofe The Game
B5. Ghetto Afterlife (feat. Kool G Rap)
B6. On My Way
B7. Love Language (feat. Les Nubians)
C1. Love Speakeasy
C2. Soul Rebels
C3. Eternalists
C4. Big Nel From DaNatti
C5. Touch You (feat. Fiakhan & Supa Dav West)
D1. Good Mourning
D2. Expansion Outro
D3. For Women
D4. The Blast (feat. Erykah Badu) (Rare Live Version)
D5. Train Of Thought (Rare Bonus Track)
Opis produktu

ft. Mos Def, Rah Digga, Xzibit, Kool G Rap, Les Nubians...  

clear vinyl!  


Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.