zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
brak zdjęcia produktu
A Seat At The Table
2LP / Nowy

Saint / 88985387471

Hip Hop / R'n'B

Otwórz w oknie
A1. Rise
A2. Weary
A3. The Glory Is In You (interlude)
A4. Cranes In The Sky
A5. Dad Was Mad (interlude)
B1. Mad (feat Lil Wayne)
B2. Don't You Wait
B3. Tina Taught Me (interlude)
B4. Don't Touch My Hair (feat Sampha)
C1. This Moment (interlude)
C2. Where Do We Go
C3. For Us By Us (interlude)
C4. FUBU (feat The Dream & BJ The Chicago Kid)
C5. Borderline (An Ode To Self Care) (feat Q-Tip)
D1. I Got So Much Magic, You Can Have It (feat Kelly Rowland & Nia Andrews - interlude)
D2. Junie
D3. No Limits (interlude)
D4. Don't Wish Me Well
D5. Pedestals (interlude)
D6. Scales (feat Kelela)
D7. Closing: The Chosen Ones
Opis produktu

A Seat At The Table was written by Solange, and features a host of guest artists including Q-Tip, Kelly Rowland, The Dream, BJ The Chicago Kid, Kelela, Tweet, Moses Sumney, Sampha, Sean Nicholas Savage, Nia Andrews, Devonte Hynes of Houston Texas and Lu of Carolina.

Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.