zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
brak zdjęcia produktu
Speakerboxxx / The Love Below
4LP / Nowy

Otwórz w oknie
A1. Intro
A2. Ghettomusick
A3. Unhappy
A4. Bowtie feat Sleepy Brown & Jazze Pha
A5. I Like The Way You Move feat Sleepy Brown
B1. The Rooster
B2. Bust feat Killer Mike
B3. War
B4. Church
C1. Bamboo (Inrto)
C2. Tomb Of The Boom feat Konkrete, Big Gipp & Ludacris
C3. E Mac (Interlude)
C4. Knowing
C5. Flip Flop Rock feat Killer Mike & Jay-Z
D1. Interlude
D2. Reset feat Khujo Goodie & Cee-Lo
D3. D Boi (Interlude)
D4. Last Call feat Slimm Calhoun, Lil'jon & The Eastside Boyz & Mello
D5. Bowtie (Postlude)
E1. The Love Below (Intro)
E2. Love Hater
E3. God (Interlude)
E4. Happy Valentines Day
E5. Spread
E6. Where Are My Panties?
F1. Prototype
F2. She Lives In My Lap feat Rosario Dawson
F3. Hey Ya!
F4. Roses
G1. Good Day, Good Sir
G2. Behold A Lady
G3. Pink & Blue
G4. Love In War
G5. She's Alive
H1. Dracula's Wedding feat Kelis
H2. My Favorite Things
H3. Take Off Your Cool feat Norah Jones
H4. Vibrate
H5. A Life In The Day Of Benjamin Andre (Incomplete)
Opis produktu
The release comes on 180g Vinyl.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.