zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
brak zdjęcia produktu
Late Night Tales (2LP+MP3/180g/Gatefold)
2LP / Nowy

Otwórz w oknie
A1. Franz Ferdinand - Leaving My Old Life Behind (Exclusive Cover Version)
A2. R. Stevie Moore - I'm Only Sleeping
A3. The West Coast Pop Art Experimental Band - Eighteen Is Over The Hill
A4. Sandy Nelson - Let There Be Drums
B1. Life Without Buildings - New Town
B2. Can - Connection
B3. The Liminanas - The Darkside
B4. Ian Dury - Reasons To Be Cheerful Part 3
B5. Disco Dub Band - For The Love Of Money
C1. Zapp - More Bounce To The Ounce
C2. Serge Gainsbourg - Requiem Pour Un Con
C3. Lee "Scratch" Perry - Disco Devil
C4. James Brown - King Heroin
C5. Paul McCartney & Wings - Nineteen Hundred & Eighty Five
C6. American Spring - Sweet Mountain
D1. Boards Of Canada - Reach For The Dead
D2. Oneotherix Point Never - Zebra
D3. Justus Köhncke - Old Man
D4. Alex Kapranos - Defibrillator (Exclusive Spoken Word Piece)
Opis produktu

This time Late Night Tales invited Franz Ferdinand to prepare mix for the famous and cool series. 2LP on 180g heavyweight vinyl plus MP3 version. 

Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.