zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd zmień slajd
zdjęcie główne
Rebirth Of Detroit
CD / Nowy

Otwórz w oknie
01. The New Installment (Intro)
02. Detroit Madness (feat. Phat Kat)
03. Big Thangs (feat. Esham)
04. Ride (feat. It & Tha Almighty Dreadnaughtz)
05. Say My Name (feat. LaPeace, Moe Dirdee & Seven The General)
06. Detroit Game (feat. Chuck Inglish (Cool Kids) & Boldy James)
07. Feel this … (feat. KetchPhraze)
08. City of Boom (feat. Loe Louis & Beej)
09. Let’s Pray Together (feat. Amp Fiddler)
10. Requiem (feat. Allan Barnes (The Blackbyrds))
11. Do It Right (feat. Fat Ray, VStylez & Soul Man (A.W.O.L.))
12. My Victory (feat. Boldy James)
13. Rebirth is Necessary (feat. Tone Plummer & Mr. Wrong)
14. Dillatroit (feat. Supa Emcee, Nick Speed & Guilty Simpson)
15. Center of The Movement (feat. 5ELA & Pierre Anthony)
16. Pitfalls (feat. Fat Ray, LaPeace & Loe Louis)
17. Do It For Dilla Dawg (feat. Illa J & Frank Nitt (Cake Boys))
18. Jay Dee’s Revenge (feat. Danny Brown & DJ Dez)
19. Motor City Sparks (feat. Corey Sparks & Beej)
20. House Shoes Was Spinnin (feat. Quelle Chris)
21. The Best That Ever Did It (feat. Jon C & Allan Barnes (The Blackbyrds))
Opis produktu

J Dilla's mother, Mrs. Maureen "MaDukes" Yancey, is pleased to announce a new album of unreleased material from her son...  




Inni klienci z tym produktem kupili

zdjęcie produktu
J Dilla
Jay Love Japan
CD | 74,90 PLN
Ta strona wykorzystuje ciasteczka w celu zapewnienia najwyższej jakości usług.